HomeGeen categorieMantelzorgvraagstukken in jouw organisatie

Reacties

Mantelzorgvraagstukken in jouw organisatie — 4 reacties

 1. Beste Hilde,

  Ik ben zelf mantelzorger geweest voor mijn ouders. Mijn ouders zijn vorig jaar overleden. Ik deed het samen met mijn vrouw. Mijn ouders waren bij ons in huis. Alles (ook medische verzorging) hebben we zelf gedaan. Toen ik nog wel werkte was de druk onaanvaardbaar. Nu is er stilte in huis. Geen werk. Geen enkele werkgever neemt je in dienst.

  Ik kan over 10 1/2 jaar mantelzorg een boek schrijven. Het enige dat nu telt is dat we verder moeten.

  Groet,
  Nico Soolsma
  06-83792999

  • Beste Nico,
   Dank voor je reactie en voor het delen van je verhaal. In welke richting zoek je werk? Ik wil best met je meedenken en rondkijken in mijn netwerk voor mogelijkheden. Bel me daar gerust even over op 06 44 21 22 90. Heel veel sterkte.
   Hilde

 2. Beste Hilde,

  Belangrijk onderwerp, mantelzorg. Iedereen krijgt ermee te maken. Steeds meer werkgevers willen in hun Duurzaam Inzetbaarheidsbeleid ook hieraan aandacht besteden. Maatwerk afspraken tussen werkgever en werknemer zijn daarbij cruciaal. Even nog een tip: Theatergroep Bint heeft een voorstelling ontwikkeld over mantelzorg, waarbij ze veel mantelzorgers hebben geïnterviewd. Na afloop gaan bezoekers hierover met elkaar in gesprek aan de hand van vragen en stellingen in kleine groepjes. Belangrijk om ervaringen te delen en tips uit te wisselen. De voorstelling heet Overeind en wordt op 17 april in Enschede opgevoerd. Groet, Yvon van Leeuwen, Time-Out

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>