Met enige regelmaat organiseer ik de workshop “Dat is toch niet ons probleem!?” over werknemers met geldproblemen om kennis te delen met HRM-ers, re-integratieprofessionals en leidinggevenden. Tijdens deze bijeenkomsten is aandacht voor onder andere:

  • De signalen van geldproblemen bij werknemers.
  • De verschillende momenten in een re-integratietraject waarop geldproblemen de kop opsteken.
  • Omgaan met loonbeslag.
  • Hoe ga je in gesprek met een medewerker over geldzorgen?
  • De belangrijkste do’s en don’ts.

Wil je graag een keer deelnemen? Neem dan contact op.

Wil je deze voorlichting in-company organiseren? Dat kan natuurlijk. Stuur me een mail en ik stuur je de productinformatie met de nadere informatie toe. 

 

Lees hier wat deelnemers aan eerdere bijeenkomsten ervan vonden:

Augustus 2023 – HR Adviseur productie omgeving

Bij ons op de productievloer heeft Hilde een workshop “Dat is toch niet ons probleem!?” gegeven aan onze leidinggevenden. Het was een interessante, leuke en interactieve workshop.

Je wordt je weer even bewust van bepaalde situaties en signalen die medewerkers kunnen laten zien.

Soms denk je ook dat je een medewerker de juiste hulp hebt geboden, maar eigenlijk blijk je niets op te lossen voor de langere duur. Wij hebben tevens handvaten aangereikt gekregen om medewerkers pro actief te helpen en/of door te verwijzen.

 

Mei 2019 – Groep Arbo- en verzuimprofessionals – Hengelo e.o.

  • Duidelijke uitleg en ruimte voor vragen
  • Veel praktische informatie ontvangen

Alle deelnemers zouden deze bijeenkomst aanbevelen bij hun collega’s. De voorlichting werd beoordeeld met een 8,4!

 

Oktober 2015 – Adviseur P&O Zorginstelling – Hengelo

“We hebben verschillende tips en tools gekregen over hoe je financiële problemen met werknemers bespreekbaar kunt maken. Naar aanleiding van signalen van werknemers kun je preventief actie ondernemen. Ik vond het een interessante bijeenkomst, waar we zeker wat mee gaan doen!”

 

Juni 2014 – HR Adviseur productiebedrijf
“Bedankt voor de leerzame en goed georganiseerde bijeenkomst. Dit helpt mij weer om tijdens verzuim of dreigend verzuim ook het financiële aspect in mijn achterhoofd te houden. De training heeft mij meer bewust gemaakt van de signalen die worden afgegeven en de impact die mensen kunnen ervaren.”